Vakantiehuizen

Een vakantie naar de Franse Alpen begint bij het vinden van een geschikte accommodatie. Een vakantiehuis is daarbij het meest gekozen soort. Daarom kennen de Franse Alpen ook een heel divers aanbod aan verschillende vakantiehuizen. U kunt hierbij kiezen voor een leuk vakantiehuisje op een camping en/of vakantiepark. Echter er zijn ook honderden vakantiehuisjes, romantische chaletjes en groepshuizen verspreid door de regio terug te vinden. Een vakantiehuisje vinden in de Rhone Alpes is dan ook niet moeilijk. Een keuze maken uit het ruime aanbod daar in tegen wel.

De Rhône Alpes is een prachtige regio in Frankrijk waar je veel kan ondernemen. Afhankelijk van de periode wanneer u op vakantie gaat kan je hier heerlijk wandelen, langlauf tochten ondernemen, skiën, snowboarden, kanoën en ga zo maar door. De Franse Alpen worden het hele jaar door bezocht en elk jaargetijde heeft zo zijn favoriete activiteiten.

Type vakantiehuizen

Er zijn vele soorten vakantiehuizen te boeken naar de Rhone Alpes. We bespreken hieronder de meest bijzondere of geboekte vakantiehuizen in de Franse Alpen.

  • De vakantievilla – Een vakantievilla klinkt duur, luxe en groot. Jazeker zijn de vakantievilla’s in de Rhone Alpes luxe en groot te noemen. Duur kunnen ze ook zeker zijn, maar dat is op het juiste moment boeken om de prijs te drukken. De vakantievilla’s zijn niet veel aanwezig, dus als je een villa wilt boeken is ons advies dan ook om vroeg te boeken. Er zijn villa’s welke supergeschikt zijn om met de hele familie naartoe te gaan. Zwembad binnen en/of buiten, sauna aanwezig en natuurlijk een fatsoenlijke internet verbinding met WiFi. Een vakantievilla moet luxe zijn en dat zijn ze. Op o.a. Groepshuizen.nl vind u de mooiste vakantievilla’s terug.
  • De Chalet – Heerlijk romantisch op vakantie gaan naar een traditioneel Frans chaletje is prima mogelijk. U vind de meest romantische vakantiehuisjes naar de Rhone Alpes vooral terug op de website van Belvilla en op Vrij uit. Bekijk hier het actuele aanbod aan heerlijk romantische chalets.